Pagament Segur

Oferim pagament segur

Podrà pagar amb la seva targeta bancària (targeta de crèdit o dèbit). El cobrament en la seva targeta bancària es realitzarà a la conclusió de la compravenda.

El pagament mitjançant targeta de crèdit és totalment segur. Es realitzarà mitjançant la passarel·la de pagament de Paypal.

La totalitat de la transacció es realitza de forma xifrada a través d'un servidor de validació bancària utilitzant-se el protocol d'encriptació SSL(Secure Socket Layer), així doncs, el núm. de la teva targeta de crèdit i la data de caducitat queden instantàniament encriptats en el teu ordinador abans de ser enviats al protocol SSL. Ningú podrà fer ús de les teves dades sense la teva autorització, ja que la informació és il·legible.

Per a una major seguretat, aquestes dades no queden emmagatzemats en el nostre servidor, per la qual cosa hauràs de comunicar-nos tota la informació amb cada nova comanda.

Així al finalizar la compra podrás elegir la forma de pago; Acceptem pagaments amb targeta Visa, Mastercard i Paypal, o si ho preferiu per transferencia bancària. 

  • Transferencia: A la recepción de tu pedido recibirás información para la transferencia.
  • PayPal: Puedes pagar con tu tarjeta de crédito o con tu cuenta PayPal.
  • Visa/MasterCard: Puedes elegir pagar con tarjeta Visa o MasterCard con la pasarela de PayPal

NO ÉS NECESSARI QUE CREIS UN COMPTE PAYPAL!! des de PAYPAL pots ESCOLLIR PAGAR AMB LA TEVA TARGETA!!

PANTALLA D'INICI DEL PAGAMENT /PANTALLA DE INICIO DEL PAGO