Què és kescou?

Kescou és un servei de menjar cuinat amb amor i consciència, literalment com ho faria la teva mare, per a persones que volen menjar de forma saludable i que per circumstàncies diverses els resulta complicat preveure què menjaran l'endemà.

T'oferim

QUALITAT, perquè cuinem amb productes principalment ecològics, naturals i de temporada, escollits de productors de proximitat.

SALUT, amb garanties, perquè cuinem sense utilitzar additius ni conservants. Per preservar les qualitats dels aliments els envasem al buit perquè t'ho mengis com acabat de fer encara que no els consumeixis en uns quants dies (fins a 2-3 setmanes de caducitat).

GUST, perquè utilitzant aquesta tecnologia d'envasat i manteniment en fred, el menjar conserva tot el sabor i no perd les seves propietats.

ESTALVI, perquè sabràs el que gastes i menjaràs tot el que compris, quan vulguis, sense que es faci malbé a la nevera ni un euro d'allò que has comprat.

TEMPS, perquè t'ho fem, i si vols t'ho portem, i així disposaràs del teu temps per a dedicar-lo a altres coses que et permetin gaudir del que tu vulguis.

Som un equip petit que treballa amb consciència, implicant-nos amb passió i gaudint molt del que fem per tal que els teus sentits ho puguin percebre quan tastis els nostres plats.

Cuinem plats saludables 

Sempre disponibles per triar tranquil·lament i informar-te de la procedència dels nostres productes i la seva elaboració.

Treballem cuidant molt tots els detalls en el procés d'elaboració, posant especial cura en la qualitat i en la seguretat, utilitzant procediments innovadors en el procés d'envasat per al consum domèstic, la qual cosa ens permet:

  • Baixar la temperatura del menjar després de ser cuinat de forma ràpida per evitar els gèrmens.
  • Allargar fins a 3 setmanes la caducitat, envasant al buit de forma totalment asèptica per a aconseguir màxima seguretat sanitària complint amb totes les normatives.
  • No alterar les propietats dels aliments, t'ho menjaràs com acabat de fer.

Fàcil de trobar a internet o al nostre local

  • Botiga on line per facilitar-te la compra.
  • Botiga física on pots venir a recollir la teva comanda si així ho prefereixes.
  • Servei de distribució a la ciutat de Barcelona. 

Com fer la comanda?