Termes i Condicions de Venda

Llegeixi aquest document detingudament atès que conté els termes i condicions de venda al compliment de la qual s'obliga quan utilitzi la tenda online “Kescou.cat”.

Aquestes Condicions regiran la relació contractual entre vostè  i Kescou.cat, amb domicili social a Rambla les vinyes, 45, local 1 de Ripollet, Barcelona, a càrrec de Florencio Figueroa Aloso NIF 33885225S

Tota consulta, queixa o correspondència relativa a aquestes Condicions o a Kescou.cat haurà de dirigir-se a les dades de contacte indicats a la nostra pàgina de contacte amb nosaltres.

Compra de Productes de Kescou.cat

Criteris per a la realització de comandes:

Únicament podrà comprar productes: que estiguin disponibles per a la seva venda i els detalls de la qual apareguin en Kescou.cat; amb lliurament a Barcelona, o recollida en tenda.

Els detalls dels productes disponibles per a la seva compra (incloent el seu corresponent preu) es troben especificats en Kescou.cat.

Kescou.cat adoptarà totes les mesures necessàries i raonables per garantir que tots els detalls, les descripcions i els preus dels productes que apareixen en Kescou.cat són correctes.

Realització de comandes:

Una vegada que hagi seleccionat els productes que desitgi adquirir, aquests productes seran inclosos en la cistella de compra.

Quan desitgi acabar la compra, farà clic en el botó “confirmar” per accedir a la pàgina de resum de la comanda.

Resum: podrà revisar els detalls de la seva comanda i corregir si necessita.

Al final de la pàgina de resum de la comanda, haurà de fer clic en el botó “següent”.

Login: Kescou.cat requereix que et registris creant un compte de client, si no ho havies fet, en aquest pas ho pots fer. El registre com a client et permet realitzar les comandes més ràpid.

El teu compte de client et permet tenir guardades diferents adreces d'enviament, els teus productes preferits, el teu historial de les teves comandes, i un reconeixement com a client per part de kescou.cat

Adreça: Aquí hauràs d'indicar l'adreça en què vols que et sigui enviada la compra.

Enviament: Aquí pots triar que t'ho enviïn a l'adreça escollida (si és a la ciutat de Barcelona, altres destinacions consultar). També pots triar passar a buscar-la per la tenda.

Pagament: En aquest apartat triaràs la forma de pagament que prefereixis entre les disponibles.

Una vegada realitzat el pagament rebràs un correu confirmant que ens ha arribat la teva comanda.

Recepció de Comandes

Kescou.cat tanca la recepció de comandes cada setmana els divendres a les 00:00 per a elaboració.

Lliurament de comandes realitzades la setmana anterior

Repartiment Barcelona ciutat: El repartiment es realitzarà només a Barcelona ciutat i per comandes superiors a 30€, el dimecres de la setmana següent en dos horaris:

de 10 a 13h  i de 17 a 20h. L'horari d'entrega preferit i un telèfon de contacte s'indicarà a l'apartat d'adreces.

El preu del port de les comandes entre 30 i 50€ serà de 3€

A partir de 50€ el transport és gratuït.

Lliurament a la botiga: A la resta de comandes fora de la ciutat de Barcelona, pot recollir en la botiga el dimecres de la setmana següent 16 a 20:30h. amb la seva ordre de comanda impresa, o el nom del client i número de comanda.

Comandes per a grups en altres localitats, consultar condicions per telèfon o e-mail.

Condicions de Pagament

Podrà pagar amb la seva targeta bancària (targeta de crèdit o dèbit). El cobrament en la seva targeta bancària es realitzarà a la conclusió de la compravenda.

El pagament mitjançant targeta de crèdit és totalment segur. Es realitzarà mitjançant la passarel·la de pagament de Paypal. La totalitat de la transacció es realitza de forma xifrada a través d'un servidor de validació bancària utilitzant-se el protocol d'encriptació SSL(Secure Socket Layer), així doncs, el núm. de la teva targeta de crèdit i la data de caducitat queden instantàniament encriptats en el teu ordinador abans de ser enviats al protocol SSL. Ningú podrà fer ús de les teves dades sense la teva autorització, ja que la informació és il·legible. Per a una major seguretat, aquestes dades no queden emmagatzemats en el nostre servidor, per la qual cosa hauràs de comunicar-nos tota la informació amb cada nova comanda.

Acceptem pagaments amb targeta Visa, Mastercard i Paypal.

En finalitzar la compra podràs triar la forma de pagament; transferència, PayPal o pagar amb la teva targeta per PayPal.

  • Transferència: A la recepció de la teva comanda rebràs informació per a la transferència.
  • PayPal: Pots pagar amb la teva targeta de crèdit o amb el teu compte PayPal.
  • Visa/MasterCard: Pots triar pagar amb targeta Visa o MasterCard amb la passarel·la de PayPal

NO ÉS NECESSARI QUE CREÏS UN COMPTE *PAYPAL!!! des de *PAYPAL pots TRIAR PAGAR AMB LA TEVA TARGETA!!

Devolucions i Cancel·lació de la Comanda

Les condicions per a la devolució i cancel·lació de la comanda que a continuació s'indiquen seran aplicable sense perjudici dels drets que legalment li assisteixin.

Cancel·lació de la comanda: Per tractar-se de menjar realitzat per encàrrec, solament podrà cancel·lar les seves comandes 24h després de la realització de l´encàrrec.

Devolució: Per tractar-se de menjar realitzat per encàrrec, si vostè troba algun defecte en la seva comanda o en el producte, posi's en contacte amb nosaltres per telèfon o e-mail.

Podrà retornar-ho i li tornarem els diners  o ho podrà canviar per un altre producte.

NOTÍCIES

Ens agradaria mantenir-te informat sobre nous productes i sobre els nostres valors i campanyes. Durant el registre com a client pots validar aquesta opció.

També pots fer-ho mitjançant la subscripció del teu correu a la nostra pàgina web www.kescou.cat

COM CONTACTAR AMB NOSALTRES

E-mail: floren@kescou.cat

Telèfon: 600 05 60 89

Adreça: Rambla de les  vinyes, 45, Local 1 · 08291 Ripollet, Barcelona

Existeixen fulls de reclamacions a la disposició del consumidor. Per a més informació contacta amb Atenció al Client.

REEMBORSAMENTS

La devolució dels teus diners s'efectua en el mateix mètode de pagament que vas utilitzar en realitzar la teva comanda.

El temps benvolgut per al teu reemborsament és de 3 a 5 dies laborables (tingues en compte que depenent del teu banc aquest termini pot ser major)

Disposicions Generals

Kescou.cat es reserva el dret a:

Modificar o cancel·lar, temporal o permanentment, el servei prestat a través de Kescou.cat (o qualsevol part d'aquest) amb o sense preavís. Kescou.cat no serà responsable enfront de vostè o enfront d'altres tercers per tal modificació o cancel·lació; i/o

Si, malgrat modificar-se els Termes i Condicions i/o les Condicions de Lliurament, vostè continua utilitzant el servei prestat a través de Kescou.cat (o qualsevol part d'aquest) després d'aquesta modificació, es considerarà que ha donat la seva conformitat a aquest canvi vostè serà el responsable de verificar les Condicions regularment amb la finalitat de determinar si s'ha produït algun canvi. Si no està d'acord amb alguna modificació dels Termes i Condicions, haurà de deixar d'utilitzar amb caràcter immediat el servei de Kescou.cat.

En cas que Kescou.cat modifiqui aquestes Condicions, la seva comanda quedarà subjecte a les Condicions vigents en la data i hora en què Un. va realitzar la seva comanda. Podrà sol·licitar còpia de la versió vigent de les Condicions via e-mail a l'adreça: floren@kescou.cat.

En cas que alguna part dels Termes i Condicions sigui declarada il·legal o inaplicable, la disposició afectada es considerarà eliminada, romanent plenament vigents les restants disposicions dels esmentats Termes i Condicions.

El contracte de compravenda celebrat entre vostè i Kescou.cat es regirà per la legislació espanyola. Qualsevol conflicte relatiu als Termes i Condicions haurà de resoldre's en els tribunals del lloc on es trobi el seu domicili.