Floren Figueroa

L'ànima d'aquest projecte és del Floren Figueroa. De molt jove va començar a treballar a la cuina d'un petit negoci. Allà es deixava impregnar per la diversitat d'aromes que li despertaven l'interès i el motivaven a anar a treballar cada dia amb ganes d'aprendre i fer-ho bé (i també de menjar-s'ho tot, és clar). Quan els pares van marxar a treballar fora, ell, només amb 17 anys, va voler quedar-se a prop de la feina, la qual cosa li va permetre cuinar lliurement, experimentar i provar amb un inesgotable interès per ampliar els seus coneixements.

Aquesta passió l'ha acompanyat tota la vida, durant anys s'ha dedicat a moltes altres coses, però no ha deixat mai de cuinar, ha experimentat i s'ha format en escoles de cuina de referència a Barcelona. Ara, amb la maduresa i alhora amb la il·lusió d'un nen, pren com a força la seva forma d'entendre la vida. Una vida que li ofereix l'oportunitat de treballar en coherència amb els canvis que vol veure en el món, tot oferint el millor de si mateix, per tal que vosaltres pugueu olorar i tastar amb tots els sentits, si us bé de gust, tot allò que es cou, amb amor i consciència, des de la seva pròpia cuina.